Emadepäeva magustoit marjade, karamellipudingu ja kaeraküpsistega

Jaga retsepti

 

See mõnus magustoit on toredaks üllatuseks igale emale. See on nii lihtne, et selle magustoidu valmistamisega saavad lapsed ise hakkama.

Mõnusalt marjane ja suus sulav kombinatsioon krõbedatest kaeraküpsistest ja karamellipudingist.

Kogus 4-le

Valmistamisaeg ca 15 minutit

 Koostisosad:

150 g krõbedaid kaeraküpsiseid (Marmiton)

460 g karamellipudingit (Valio)

100 g külmutatud kirsse

400 g külmutatud või värskeid vaarikaid

125 g mustikaid

Murra küpsised tükkideks ja sega karamellipudinguga. Lisa segusse külmutatud kirsid.

Lisa magustoidupokaalide põhja kiht vaarikaid ja vaarikate peale karamellipudinguga segatud küpsisesegu. Kaunista magustoit ülejäänud vaarikate ja mustikatega

Hoia magustoitu külmkapis ca 15 minutit enne serveerimist.

Retsept valmis koostöös Coop-iga.




vaata veel:

Coop

Pidulikud mulgipudrusuupisted

  Kogus 16 tk Valmistamisaeg ca 30 minutit+ mulgipudru keetmiseks ca 1 tund Mulgipudru koostisosad: 450 g kooritud ning väikesteks

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.