Pikkpoiss kukeseene- ja toorjuustutäidisega

Jaga retsepti

Kas olete märganud, et argipäeva õhtul napib ideid kiire õhtusöögi valmistamiseks?

Mul välja pakkuda üks imeliselt kiire retsept, mis sobib sügisesse ja miks mitte ka talvisesse aega, kui oled sügisel olnud virk ja pannud kukeseeni sügavkülma. 

Vaja läheb ainult kolme koostisosa:

800 g liharikast kotletisegu Lihakas

200 g praetud kukeseeni

100 g toorjuustu 

Rulli  400 g kotletisegu kahe toidukile vahel ca 1 cm paksuseks. Sega praetud kukeseened toorjuustuga ning tõsta pool saadud segust lahtirullitud kotletisegule. Mässi kotletisegu ümber täidise ning vormi pikliku kujuga pikkpoiss. Tee sama ülejäänud kotletisegu ja kukeseene toorjustuseguga.

Küpseta pikkpoisse kuumaõhufritüüris 200 C juures 20 minutit. Serveeri pikkpoissi koos praetud kartulite ja tomati-hapukooresalatiga.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Maasikasalsa

Seda mõnusat salsat serveeri koos tortillakrõpsudega. Mõnus värske suvine amps. Retsept 4-le   Vaja läheb: 1 avokaado, hakitud ca 0,5

Eelroad

Maasikaampsud salatilehel

Mõnusad värsked ampsud, kus on maasikaid, feta juustu, melonit, avokaadot, viinamarju ja röstitud kõrvitsa seemneid. Kõik see on serveeritud mõnusalt