Taimsed (liha)pallid

Jaga retsepti

Midagi taimset lihatoitude vahele ka. Väga sina peal ma nende toitudega ei ole aga nagu öeldakse harjutamine teeb meistriks.

Vaja läheb:

80 g tekstureeritud taimse valgu graanuleid (kasutasin sojast tehtud valgu graanuleid)

210 g köögiviljapuljongit

1 küüslauguküün

1 sibul

1 tl suitsupaprika pulbrit

1 tl kuivatatud sojakastet

4 spl kaerajahu

5 sl riivsaia

Pane tekstureeritud soja graanulid kuuma köögiviljapuljongisse likku (ca 10 tuleb leotada). Lisa leotatud taimse valgu graanulitele purustatud küüslauk, hakitud sibul, suitsupaprikapulber, kuivatatud sojakaste, kaerajahu ja riivsai. Vajadusel võid lisada veel veidi puljongit, et segust moodustuks ühtlane tainas, millest saaksid voolida väikesed pallikesed.

Prae saadud pallikesi toiduõlis pannil igast küljest, et saaksid pallikestele krõbeda pealiskihi. Serveeri palle koos taimse küüslaugumajoneesiga.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.