Suvine peedi Carpaccio basiiliku pesto ja meega

Jaga retsepti

Siia retsepti on kokku parimade suvised Eesti maitsed:

Peet, maasikad, mesi ja basiilik.
Vaja läheb:
3 keedetud peeti ( al dente ehk siis mõnusal krõmpsud, mitte pehmed)
2 sl mett
4 sl pestot (retsepti leiad Toskaana toiduretseptide alt)
Maasikaid
Värskeid basiiliku lehti
Värskelt jahvatatud musta pipart
Viiluta peedid võimalikult õhukesteks viiludeks ja laota taldrikule.
Nirisita peale mesi ja jahvata musta pipart. Lisa pesto, maasikad ja basiilikulehed.
Naudi kohe. 

vaata veel:

Eelroad

Graavilõhe peediga

Mõnus soolane amps lõhest, mis ei ole ainult maitsev vaid on ka silmale ilus vaadata. Koostisosad: 1 kg lõhefilee kohta