Suitsukana ja hernekreemiga suupisted

Jaga retsepti

Kogus: 6 suupistet

Vaja läheb:

6 viilu baguette ( ca 1,5 cm paksused)

1 sl võid (saiaviilude praadimiseks)

50 g suitsutatud kanafileed

100 g külmutatud rohelisi herneid

50 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

Päikesekuivatatud tomateid (ilma õlita)

Balsamico kreemi

Päevalilleseemneid

Prae saiaviilud pannil mõlemalt poolt võiga kergelt pruunikaks. Keeda rohelisi herneid mõni minut ja purusta köögikombainiga püreeks. Lisa hernepüreele toorjuust ja sega ühtlaseks. Viiluta kanafilee.

Määri saiaviiludele hernekreem ja pane kreemi peale suitsukanatükid. Kaunista suupisted päikesekuivatatud tomatite, balsamico kreemiga ja päevalilleseemnetega.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Pudrukuulid

Idee pudrukuulide valmistamiseks sain Šoti munade (Scotch eggs) retseptist. Originaalretseptis on munad kaetud maitsestatud hakklihaseguga, paneeritud ja küpsetatud. Pudrukuulid on

Eelroad

Lehtkapsa (kale) pesto

Pesto on mõnus ja suvine määre, mida saab teha peaaegu kõigest, mida aias leidub. Seekord  valmistasin pesto lehtkapsast. Vaja läheb: