Suitsukana ja hernekreemiga suupisted

Jaga retsepti

Kogus: 6 suupistet

Vaja läheb:

6 viilu baguette ( ca 1,5 cm paksused)

1 sl võid (saiaviilude praadimiseks)

50 g suitsutatud kanafileed

100 g külmutatud rohelisi herneid

50 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

Päikesekuivatatud tomateid (ilma õlita)

Balsamico kreemi

Päevalilleseemneid

Prae saiaviilud pannil mõlemalt poolt võiga kergelt pruunikaks. Keeda rohelisi herneid mõni minut ja purusta köögikombainiga püreeks. Lisa hernepüreele toorjuust ja sega ühtlaseks. Viiluta kanafilee.

Määri saiaviiludele hernekreem ja pane kreemi peale suitsukanatükid. Kaunista suupisted päikesekuivatatud tomatite, balsamico kreemiga ja päevalilleseemnetega.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab