Vaja läheb salatile:
4 kõvaks keedetud vutimuna
500 g väikeseseid kartuleid, puhastatatud ja poolitatud
0,5 tl soola
150 g rediseid
1 sl kappareid
20 musta kivideta oliivi
4- 5 vart lehtpeterselli, hakitud
Salatikastme jaoks läheb vaja:
75 ml oliivõli
15 ml sidrunimahla
15 ml valge veini äädikat
2 purustatud küüslauguküünt
2 tl teralist sinepit
0,25 tl soola
0,25 tl värsket purustatud pipart
Keeda kartulid ning jahuta need. Pane suupärasteks tükkideks hakitud redised ja poolitatud kartulid kaussi. Lisa sinna oliivid, lehtpersell ning keedetud ja pooleks lõigatud munad.
Sega omavahel salatikastme koostisosad ning lisa salati koostiosadele. Sega salat läbi ja jäta ca 30 minutiks maitsestuma. Serveeri.