Peekoniga vorstikesed

Jaga retsepti

Jõulune roog, mis on mõnus igasse jõuluõhtusööki. Imelihtne valmistada. 

Vaja läheb:

8 tk Rakvere Lihakas ahjuvorsti seasooles

8 rosmariini oksa

8 viilu toorsuitsupeekoniviilu

1 sl õli


Kuumuta ahi 200 C juurde. Pane rosmariini oks vorstikese peale ja mässi vorst peekonisse.

Pane ahjupannile õli ning küpseta vorsti ca 30-40 minutit kuni vorst ning peekon on kulpruun  ja läbiküpsenud.



vaata veel:

Eelroad

Mõnusad magus-vürtsikad krevetid

Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit. Vaja läheb: 600 g

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll