Pasta krevettide ja peterselliõliga

Jaga retsepti

Üks lihtne ja uskumatult maitsev pastaroog esmaspäeva õhtusse:)

300 g spagette
2 sl oliivõli
100 g võid
6 suuremat küüslaugu küünt
3 sl magusat tšilli kastet (sweet chili sauce)
300 g eelkeedetud ja kooritud krevette
maitseks soola ja pipart
70 g riivitud Forte juustu
3 spl peeneks hakitud lehtpeterselli
1 spl sidrunimahla

Peterselliõli jaoks blenderda 100 g õli ja suurem punt (ca 25 g) lehtperselli lehti ühtlaseks massiks. Lase segu läbi sõela ja kasuta toidu maitsestamiseks ja kaunistamiseks.
1. Keeda spagetid vastavalt juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale
2. Kuumuta pannil oliivõli ja 25 g võid. Lisa küüslauk ja kuumuta pisut. Lisa magus tšillikaste ja krevetid. Kuumuta mõned minutid. Sega ja maitsesta soola ja pipraga.
3. Lisa pasta, ülejäänud või, Parmesan ja petersell. Sega korralikult. Kõige lõpuks lisa sidrunimahl. Serveeri soojalt koos mõne teelusikatäie peterselliõliga.

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Pähklibeseetort Vana Tallinna likööriga

Eesti sünnipäevaks sai valmistatud üks pähklibesee tort. Tordi vahel olev kreem on maitsestatud Vana Tallinna likööriga. Koogi jaoks läheb vaja: