Osso Bucco

Jaga retsepti

 

Jamie Oliver, Osso Buco ja slow cooker.
Mis neid kolme ühendab?
Vastus lihtne- pühapäevane õhtusöök 😀
Näpsasin Jamie Oliveri lehelt https://www.jamieoliver.com/…/member-rec…/recipe-detail/995/ Osso Buco retsepti, tuunisin pisut maitseid ja kasutasin ahju asemel slow cookerit.
Panin mitmekordse koguse küüslauku, lisasin tubli portsu pruuni rafineerimata suhkrut ja suure peotäie kappareid kastmesse. 
Slowcookeris küpsetasin segu 6 tundi. Tulemuseks oli maitseküllane roog.

Serveerisin porgandi ja kartuli pudruga.
Pudru valmistasin lihtsalt. Keetsin kartulid ja porgandid koos pehmeks. Kartul keeb kiiremini ja porgandist jäävad pudru sisse kõvemad ning suuremad tükid, mis annavad mõnusa konsistentsi. Porgand annab pudrule ka meeldivalt magusa maitsevarjundi. Peale porgandi ja kartuli purustamist lisasin pisut 35% vahukoort nii, et puder ei oleks vedel.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Kirsstomati Tarte Tatin

  Imehea Tarte Tatin koos suviste, magusate kirsstomatitega. Need annavad küpsetisele eriliselt täidlase ja magusa maitse. Koostisosad:250 g tükk lehttaigent350

Eelroad

Odrajahukarask maasika-ürdivõiga

Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasooja) suurem punt siledalehelist peterselli ja tilli 0,5 tl soola 1 poolik röstitud paprika 2 suuremat