Moorapead

Jaga retsepti

Jälle moorapead. Seekord lisasin võikreemile brändy asemel Vana Tallinna likööri ja peale panin apelsini-kakao glasuuri.
Apelsini-kakao glasuuri retsept:
250 g tuhksuhkrut
4 spl apelsinimahla
3 tl kakaod
25 g võid
Sega apelsinimahl, tuhksuhkur ja kakao ning kuumuta pisut (aga mitte üle 40 kraadi) ning lisa või.
Head isu. Hoiatuseks lisan, et need moorapead kaovad kähku nagu polekski neid olnud.

vaata veel:

Eelroad

Maasikasalsa

Seda mõnusat salsat serveeri koos tortillakrõpsudega. Mõnus värske suvine amps. Retsept 4-le   Vaja läheb: 1 avokaado, hakitud ca 0,5

AASTA 2019 TOIDUREIS

Khao Soi

Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept