Mini blondied

Jaga retsepti

Mõnusad magusad ampsud valgest šokolaadist ja muust heast paremast.

Vaja läheb koogile:

200 g võid, sulatatud

125 g suhkrut

125 g heledat fariinsuhkrut

2 muna

2 tl vanillisuhkrut

0,25 tl soola

175 g nisujahu

150 g valget šokolaadi, jämedalt hakitud

Kaunistuseks:

75 g hakitud šokolaadi, peenelt hakitud

1 tl toiduõli

roosat, rohelist ja lillat toiduvärvi

80 g šokolaadimune, väikseid, jämedalt hakitud

Kuumuta ahi 180 C juurde. Kata 30*20 cm suurune  vorm küpsetuspaberiga. Vahusta sulatatud või, suhkur ja Muscovado suhkur heledaks vahuks. Lisa munad ja vanillisuhkur. vahusta kuni saad ühtlase vahu.

Lisa jahu ja sool ning sega taignaks. Lisa taignale hakitud valge šokolaad. Pane saadud segu ettevalmistaud vormi. Küpseta 30 minutit või kuni kook on tahkunud. Lase koogil vormis täielikult jahtuda.

Kaunistuse jaoks sulata šokolaad ja lisa  sellele toiduõli. Jaga saadud segu kolme ossa ning sega igaühte erinev toiduvärv. Võta blondie vormist ning kaunista erinevat värvi šokolaadidega. Kata purustatud šokolaadimunadega ning lase veidi šokolaadil tahkuda. Lõika tükkideks ja serveeri.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Pudrukuulid

Idee pudrukuulide valmistamiseks sain Šoti munade (Scotch eggs) retseptist. Originaalretseptis on munad kaetud maitsestatud hakklihaseguga, paneeritud ja küpsetatud. Pudrukuulid on