Mõnusad magusad ampsud valgest šokolaadist ja muust heast paremast.
Vaja läheb koogile:
200 g võid, sulatatud
125 g suhkrut
125 g heledat fariinsuhkrut
2 muna
2 tl vanillisuhkrut
0,25 tl soola
175 g nisujahu
150 g valget šokolaadi, jämedalt hakitud
Kaunistuseks:
75 g hakitud šokolaadi, peenelt hakitud
1 tl toiduõli
roosat, rohelist ja lillat toiduvärvi
80 g šokolaadimune, väikseid, jämedalt hakitud
Kuumuta ahi 180 C juurde. Kata 30*20 cm suurune vorm küpsetuspaberiga. Vahusta sulatatud või, suhkur ja Muscovado suhkur heledaks vahuks. Lisa munad ja vanillisuhkur. vahusta kuni saad ühtlase vahu.
Lisa jahu ja sool ning sega taignaks. Lisa taignale hakitud valge šokolaad. Pane saadud segu ettevalmistaud vormi. Küpseta 30 minutit või kuni kook on tahkunud. Lase koogil vormis täielikult jahtuda.
Kaunistuse jaoks sulata šokolaad ja lisa sellele toiduõli. Jaga saadud segu kolme ossa ning sega igaühte erinev toiduvärv. Võta blondie vormist ning kaunista erinevat värvi šokolaadidega. Kata purustatud šokolaadimunadega ning lase veidi šokolaadil tahkuda. Lõika tükkideks ja serveeri.