Mahlane seakael magusas mee-küüslaugukastmes- lihtsalt ülimaitsev ja kiire argiroog.
Vaja läheb:
600 g seakaela tükk
25 g sojakastet
35 g mett
5 küüslauguküünt purustatud
1 sl sidrunimahla
0,5 tl tšillihelbeid
1 tl sidrunheinapastat
soola
toiduõli
värsket tšillit kaunistuseks
Lõika seakaelast ca 1.5 cm paksused viilud. Maitsesta viilud soolaga ning prae viilud pannil toiduõlis mõlemalt poolt kuldseks.
Sega omavahel kastme koostisosad.
Lisa kaste pannile lihale ja lase vaikselt küpseda (vahepeal kasta kastmega liha), kuni kaste on paksemaks keenud ning sealiha on küps. See võtab aega ca 10 minutit.
Võta pann pliidilt ja ja lase lihal puhata ca 5 minutit enne serveerimist.
Serveeri koos köögiviljade või värske salatiga.