See on mõnus hoidis, kuhu saab ära kasutada kirsstomateid ja mida on hea külmkapist võtta.
See sobib hästi suupistetele, pastale ja salatitesse.
Vaja läheb:
kirsstomateid- pooleks lõigatud
soola
oliivõli
Poolita kirsstomatid ja aseta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale lõikepind üleval pool. Raputa tomatitele soola ja pane tomatid ahju kuivama 100 C juurde. Kuivamine võtab aega ca 4-5 tundi.
Kuivatatud tomat on kergelt nätske- mitte päris kuiv.
Aseta tomatid purki ja kalla peale oliivõli. Hoia purki külmkapis.
![](https://mymum.ee/wp-content/uploads/2021/02/Insta2BFormat-9456.png)
Eesti sünnipäev
Mustika- leiva smuutishot
Mõnus smuutishoti retsept. Sobib hästi tähistamaks Vabariigi aastapäeva. Vaja läheb: 100 g metsamustikaid 40 g riivleiba 300 g