Tainas:
450-500 g jahu
50 g suhkrut
1 tl soola
230 ml piima (käesoe)
100 ml toiduõli
50 g pärmi
1 muna
Mannapuder:
500 ml piima
100 g täistera mannat
75 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
0,5 tl soola
75 g võid
2 munakollast
Korpide määrimiseks muna
Vedelda pärm suhkruga. Sega kokku kõik koostisosad (va. jahu).
Jahu lisa osade kaupa ning jahu kogust reguleeri taigna tugevuse järgi. Sõtku tainast ca 5-10 minutit. Taigen peaks olema elastne ja mõnusalt pehme. Pane tainas õlitatud kaussi ning kata köögirätikuga ja lase taignal kerkida ca 60 minutit.
Mannapudru valmistamiseks pane potti piim, suhkrud ja sool ning lase piimal keema tõusta. Lisa potti ka täistera manna ning alanda kuumust, et segu vaevalt keeks. Sega aeg ajalt, et segu ei jääks poti põhja külge kinni. Keetmine võtab aega ca 5-7 minutit.
Valmis keedetud mannapudrule lisa või ning sega kuni või on sulanud. Jäta puder jahtuma ning lisa veidi jahtunud pudrule munakollased ja sega ühtlaseks.
Jaga taigen 12-ks võrdseks osaks. Vormi taignatükkidest ümmargused pallid ning lase neil ahjuplaadil kerkida ca 20 minutit. Vajuta klaasiga kukli sisse süvend. Lisa mannapuder. Määri korpide servad muna-vee seguga.
Küpseta ahjus 200 c juures ca 15 minutit. Valmis korpidele raputa peale tuhksuhkrut.