Kohvi ja valge šokolaadimousse, Vana Tallinn Marzipan Cream vahuga ja vaarika kastmega.

Jaga retsepti

Minu amps ahvatlust #minumarzipan

Kohvi ja valge šokolaadimousse:
100g valget šokolaadi
75 g vahukoort
1 tl lahustuvat kohvipulbrit
1 tl želatiini
1 spl vett
125 g vahukoort
1. Sulata valge šokolaad koos 75 g vahukoorega ning lisa lahustuva kohvipulber. Sega korralikult, et kohvipulber lahustuks.
2. Lahusta 1 tl želatiini vees. Saadud segu lisa sooja šokolaadisegusse ja sega kuni želatiin on täielikult sulanud.
3. Jahuta segu ja lisa vahustatud 125 g vahukoort. Sega õrnalt.
4. Pane segu magustoidu pokaalide põhja ja lase segul külmkapis tarduda.
Vana Tallinn Marzipan Cream vaht:
1 dl Vana Tallinn Marzipan Cream´i
1 tl želatiini
1 spl vett
100 g vahukoort
1.Lahusta 1 tl želatiini vees. Sulata segu kuni želatiin on sulanud. Kõige parem on seda teha mikrolaineahjus.
2. Jahuta sulatatud želatiini segu ja lisa liköörile.
3. Vahusta vahukoor ja lisa õrnalt segades likööri-želatiini segule.
4. Pane segu magustoidu pokaalidesse kohvi ja valge šokolaadi mousse kihile ja lase külmkapis tarduda.

Vaarika kaste:

200 ml vaarikaid
1 spl suhkrut
0,5 dl vett

1. Keeda vaarikad, suhkur ja vesi madalal kuumusel ca 5-7 minutit.
2. Hõõru segu läbi sõela.
3. Lase kastmel jahtuda
4. Lisa kaste magustoidule vahetult enne serveerimist.

 

 

vaata veel:

Eelroad

Juustusnäkid avokaado-jogurti dipiga

ca 10 snäkki Juustusnäkid  Koostisosad: 2 munavalget 2 dl Valio Cheddari riivitud juustu 0,5 tl suitsupaprika pulbrit 1. Sega juust,

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab