Juustune klubivõileb pesto ja mahlase kanafileega. Imeline piknikutoit.
Vaja läheb:
9 viilu röstsaia
6 spl basiilikupestot- retsepti leiad siit retsepti leiad siit
6 redist, viilutatud õhukesteks viiludeks
pool pikka värsket kurki, viilutatud pikkupidi õhukesteks viiludeks
1 (ca 300 g) broilerifilee
1 tl oliivõli
maitsestamiseks soola ja pipart
6 viilu Atleet Eesti juustu
Määri broilerifilee oliivõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Mässi broilerifilee fooliumisse ja küpseta ahjus 200 C juures ca 25 minutit või kuni kana on ilusti küps. Võta ahjust ja lase jahtuda toatemperatuurile. Viiluta õhukesteks viiludeks.
Määri saiaviilule 1 spl pestot. Laota saiale kurgiviilud, rediseviilud ning broilerifileeviilud. Kõige peale pane viil Atleet juustu. Kata juust järgmise saiaviiluga ning korda sama nagu enne. Kata täidis uuesti saiaviiluga ning vajuta kergelt saiaviilu käega, et võileiba pisut kokku suruda. Lõika võileid pikuti pooleks ning mässi ümber võileiva tükike küpsetauspaberit ning seo võileib kinni tükikese nööriga.
Sellest kogusest materialist saad 6 poolikut klubi võileiba.
Imeline piknikuleib ongi valmis. Head isu!