Keefiripannkoogid odrajahuga

Jaga retsepti

Mõnusad keefiripannkoogid pühapäeva hommikuks.

Vaja läheb:

3 muna

2 spl suhkrut

0,5 tl soola

300 ml Alma keefiri

100 g Alma hapukoort 20%

 1 tl soodat

2 dl nisujahu

2 dl odrajahu


Klopi munad suhkruga kergelt vahuseks. Lisa munale keefir ja hapukoor.

Sega omavahel sool, sooda ja jahud. Lisa pool keefiri ja haukoore kogusest munavahule. Sega ühtlaseks ja lisa kogu jahu kogus. Klopi kuni saad mõnusa ühtlase ja paksu taigna. Nüüd lisa ülejäänud keefiri-hapukoore segu. Taigna konsistents on mõnus ja kreemja hapukoore sarnane.

Küpseta kuumas õlis väikesed pannkoogid. Serveerimiseks mustikaid,maasikaid, mett ja törtsuke suhkruga vahustatud vahukoort. 

Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-iga


vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.

Eelroad

Kirsstomati Tarte Tatin

  Imehea Tarte Tatin koos suviste, magusate kirsstomatitega. Need annavad küpsetisele eriliselt täidlase ja magusa maitse. Koostisosad:250 g tükk lehttaigent350