Rabarber sobib hästi ka soolaste roogade valmistamiseks. Kookospiimaga kokku annab rabarber mõnusa mekiga panniroa.
Sellest kogusest jagub 3-4 sööjale.
Vaja läheb:
4 spl toiduõli
2 sibulat, hakitud
2oo g kirsstomateid, poolitatud
2 tl karripulbrit
500 ml kookoskreemi
150 g rabarberit, puhastatud ja tükeldatud
600 g kana kintsuliha, tükeldatud suupärasteks tükkideks.
2-3 sl mett
ca 1 tl soola
Serveerimiseks riisi ja hakitud murulauku.
Pane pannile 2 spl toiduõli ja lisa suupärasteks tükkideks hakitud kana kintsuliha. Küpseta kuni kanatükid on kuldpruunid. Tõsta need pannilt kaussi.
Lisa pannile ülejäänud toiduõli, tomatid ja rabarber ning prae neid koos paar minutit. Lisa pannile karripulber ning kuumuta koos köögiviljadega ca paar minutit ning lisa siis kookoskreem. Lase segul keema tõusta ja keeda keskmisel kuumusel paar minutit. Nüüd tõsta pannile tagasi kanatükid ning hauta madalal kuumusel kuni kana on pehme ja kaste paksenenenud. See võtab aega umbes 20 minutit. Maitsesta panniroog soola ja meega.
Serveeri pannirooga koos keedetud riisiga. Raputa panniroale hakitud murulauku.
Serveeri kohe.