Kana panniroog rabarberi ja kookospiimaga

Jaga retsepti

Rabarber sobib hästi ka soolaste roogade valmistamiseks. Kookospiimaga kokku annab rabarber mõnusa mekiga panniroa.

Sellest kogusest jagub  3-4 sööjale.

Vaja läheb:

4 spl toiduõli

2 sibulat, hakitud

2oo g kirsstomateid, poolitatud

2 tl karripulbrit

500 ml kookoskreemi

150 g rabarberit, puhastatud ja tükeldatud

600 g kana kintsuliha, tükeldatud suupärasteks tükkideks.

2-3 sl mett

ca 1 tl soola

Serveerimiseks riisi ja hakitud murulauku. 

 

Pane pannile 2 spl toiduõli ja lisa suupärasteks tükkideks hakitud kana kintsuliha. Küpseta kuni kanatükid on kuldpruunid. Tõsta need pannilt kaussi.

Lisa pannile ülejäänud toiduõli, tomatid ja rabarber ning prae neid koos paar minutit. Lisa pannile karripulber ning kuumuta koos köögiviljadega ca paar minutit ning lisa siis kookoskreem. Lase segul keema tõusta ja keeda keskmisel kuumusel paar minutit. Nüüd tõsta pannile tagasi kanatükid ning hauta madalal kuumusel  kuni kana on pehme ja kaste paksenenenud. See võtab aega umbes 20 minutit. Maitsesta panniroog soola ja meega.

Serveeri pannirooga koos keedetud riisiga. Raputa panniroale hakitud murulauku. 

Serveeri kohe.

 

 

vaata veel:

Eelroad

Verivorsti- ja hakklihaampsud

Jõulune roog, mis on pisut erilisem aga kui kasutada juba valmis koostisosi, mis meil poes saadaval, siis saab hakkama päris

Eelroad

Graavilõhe peediga

Mõnus soolane amps lõhest, mis ei ole ainult maitsev vaid on ka silmale ilus vaadata. Koostisosad: 1 kg lõhefilee kohta