Jogurti-apelsini jäämaius

Jaga retsepti

Sellest kogusest saad 4 jäämaiust
Koostisosad:
2 dl viljalihaga apelsinimahla
2 tl suhkrut
1 dl Alma Muah maitsestamata jogurtit
0, 5 tl vanilliekstrakti
1. Sega apelsinimahl suhkruga ja soojenda segu pisut, et suhkur sulaks.
2. Lisa 1,5 dl segu jäätisevormidesse ja lase täielikult külmuda.
3. Ülejäänud 0,5 dl apelsinimahla sega jogurti ja vanilliekstraktiga.
4. Lisa jogurti-mahla segu teise kihina jäätisevormidesse ja lase täielikult külmuda.
Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-iga https://www.valio.ee/

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.