2-le sööjale
Vaja läheb:
200 g Halloumi juustu
150 g maasikaid, lõigatud veeranditeks
Ürdikastmele:
3 sl peeneks hakitud siledalehelist peterselli
3 küüslauguküünt, purustatud
Ca pool väikest tšillipiprakauna, peeneks hakitud – tšilli kogust reguleeri vastavalt soovitud vürtsikusele
Poole laimi mahl
3 tl oliivõli
1,5 tl mett
Sega omavahel petersell, küüslauk ja tšilli. Lisa oliivõli, mesi ja laimimahl. Sega kokku ja tõsta kõrvale.
Grilli Halloumi juust vastavalt pakendil toodud juhistele.
Pane kaussi tükeldatud maasikad ja pool kastmest ning sega kergelt läbi. Jaga maasikad kahele taldrikule.
Tõsta maasikatele grillitud juust ning tõsta juustule üle jäänud osa salatikastmest. Serveeri kohe.