Lõhe ja redise ceviche

Jaga retsepti

Mõnus eelroog neljale. 


Vaja läheb:

500 g  puhastatud ja nahata lõhefileed

2 suuremat laimi või 3 väiksemat

pisike kimp murulauku

1 tl tšillihelbeid

10 redist õhukeselt viilutatud

2 sl oliivõli

2 tl suhkrut

soola

Tükelda lõhe 1 cm suurusteks kuubikuteks. Haki murulauk peenikesteks tükkideks. Riivi ühe laimi koor ja pigista kõikidest laimidest välja mahl. Pane kaussi lõhe, murulauk, tšillihelbed, suhkur, laimikoor ja laimimahl. Sega korralikult segamini ja lase ca 15 minutit maitsestuda. 

Lisa maitse järgi soola ningviilutatud redised ja pane segu serveerimisalusele. Nirista kalale oliivõli ning serveeri  koos roheliste võrsete ning lilleõitega.

vaata veel:

AASTA 2019 TOIDUREIS

Khao Soi

Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept