Moorapead

Jaga retsepti

Jälle moorapead. Seekord lisasin võikreemile brändy asemel Vana Tallinna likööri ja peale panin apelsini-kakao glasuuri.
Apelsini-kakao glasuuri retsept:
250 g tuhksuhkrut
4 spl apelsinimahla
3 tl kakaod
25 g võid
Sega apelsinimahl, tuhksuhkur ja kakao ning kuumuta pisut (aga mitte üle 40 kraadi) ning lisa või.
Head isu. Hoiatuseks lisan, et need moorapead kaovad kähku nagu polekski neid olnud.

vaata veel:

Eelroad

Odrajahukarask maasika-ürdivõiga

Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasooja) suurem punt siledalehelist peterselli ja tilli 0,5 tl soola 1 poolik röstitud paprika 2 suuremat

Eelroad

Pesto Gran Regale juustuga

Pesto on ütlemata mõnus toit, mida suvel valmistada kui värskebasiilik on mõnusalt omast kasvuhoonest võtta. 😊 Ning Valio Eesti Gran