Pidulik ja maitsev roog kanalihast koos koorese kastmega. See roog sobib ehtima igat pidulauda.
Kogus: 6 rulli
Valmistamise aeg: ca 45 minutit
Koostisosad:
550 g (6 tk) broilerikintsuliha
0,5 tl (2 g) soola
60 g punast paprikat (lõigatud kuueks ühesuuruseks kangiks)
Peotäis lehtpetersellilehti ( ca 20 g)
60 g (3 tk) Pik-Nik juustupulki
200 g viilutatud Ameerikapärast toorsuitsupeekonit
20 g toiduõli praadimiseks
300 ml vahukoort
300 ml vett
Laota broileri kintsuliha lõikelauale ning pehmenda seda mõlemalt poolt lihahaamriga. Raputa kintsuliha sisemistele pooltele soola ning aseta iga lihatükile paprikakang, pikuti pooleks lõigatud juustupulk ning paar oksakest lehtpeterselli. Rulli lihatükki nii, et paprika, juust ja petersell jääksid ilusti rulli keskele. Nüüd mässi tugevalt ümber rullide viilutatud toorsuitsupeekon, see aitab rullidel ka praadimise ajal ilusti koos püsida.
Prae saadud rulle pannil õli sees igalt küljelt nii, et need oleksid mõnusalt kuldpruunid. See võtab aega ca 5-7 minutit.
Lisa pannile vahukoor ja vesi ning hauta rulle kaane all ca 15-20 minutit. Eemalda kaas ja hauta ilma kaaneta veel ca 5 minutit, et kaste pisut pakseneks.
Serveerimisel raputa rullidele hakitud lehtpeterselli ja paprikatükke.