Haputaigen (sour dough)

Jaga retsepti

 

Minu esimesed katsetused haputaignaga (sourdough).
Retsept on pärit Angeelika Kang Osula retsepti raamatust “Ahjusoe”.
Aitäh Angeelika toreda ja õpetliku koolituse eest ning emajuuretise eest

Sai ise on seest mõnusalt pehme ja pealt krõmpsuva koorikuga. Küpsetasin ühe tavalise ja teisele lisasin päikesekuivatatud tomati tükke.
Oi kui maitsvad need olid


 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Mõnusad magus-vürtsikad krevetid

Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit. Vaja läheb: 600 g

Eelroad

Jõuluhommiku võileib (ühele):

  Vaja läheb: 1 viil Muhu seemnetega leiba 2 viilu verikäkki 2 tl pohlamoosi ca 50g hapukoort 1 tl mädarõika