Virsikusalat piparmündi ja granadilli püreega

Jaga retsepti

 

Suvine värske salat. Sobib nii soolase toidu kõrvale kui ka lihtsalt magusaks ampsuks.


4 suurt virsikut
ca 50 g magusat granadilli püreed (Mina kasutasin Monini püree 50% puuvilja sisaldusega)
1 suurem punt piparmündi lehti

Eemalda virsikutel kivid ja viiluta.
Aseta kaussi ja raputa üle tükeldatud piparmündi lehtedega.
Nirista peale siirup ja lase seista ca 1 tund.

 

 

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Mustika- leiva smuutishot

  Mõnus smuutishoti retsept. Sobib hästi tähistamaks Vabariigi aastapäeva.    Vaja läheb: 100 g metsamustikaid 40 g riivleiba 300 g

Eesti sünnipäev

Pähklibeseetort Vana Tallinna likööriga

Eesti sünnipäevaks sai valmistatud üks pähklibesee tort. Tordi vahel olev kreem on maitsestatud Vana Tallinna likööriga. Koogi jaoks läheb vaja: