Tikrimoos piparmündiga

Jaga retsepti

In English

Minu suvi sai purki 😊
Tikritest tuleb moosi mõnus tugev ning kergelt vürtsikas maitse ja piparmünt annab suvise värskuse.
Koostisosad:
600 g puhastatud tikreid (kasutasin punaseid, aga samahästi sobivad ka rohelised – sel juhul saad lihtsalt teist värvi moosi)
Umbes pool klaasi vett
200 g suhkrut
Suur punt värsket piparmünti
Lase marjad veega keema ja lisa piparmünt.
Keeda madalal kuumusel, kuni marjad pehmed. Lisa suhkur ja keeda moos paksuks. Võta piparmünt  potist välja ja viska minema. Pane moos purkidesse.
Moos sobib igale poole: juustule, pudrule, pannkookidele.


vaata veel:

Eesti sünnipäev

Leiva- õunamuffinid kohupiimakattega

  Väikesed ja mõnusad leivamuffinid kohupiimaga eesti sünnipäevaks. Sellest kogusest saad 6 koogikest.Koostisosad:100 g riivleiba 300 g riivitud õunu50 g sulatatud

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.