Porgandisalat astelpaju kastme ja röstitud kõrvitsaseemnetega

Jaga retsepti

Kogus: 3-4-le sööjale

Vaja läheb:

250-300 g porgandeid

2 sl röstitud kõrvitsaseemneid

0,3 dl astelpajupüreed

2 sl toiduõli

2 sl astelpaju marju

100 g salatijuustu

Tüümiani

Koori porgandid. Lõika juurviljakoorimisnoaga porgandist õhukesed viilud. Sega omavahel kastmeks kokku astelpaju püree ja õli. Pane porgandiviilud kaussi ning kalla peale kaste. Sega porgand kastmega ning jäta salat 30 minutiks seisma.

Pane salat serveerimistaldrikule ning lisa astelpajumarjad, salatijuust ja tüümian. Serveeri kohe.

 

vaata veel:

Eelroad

Ahjupannkook kukeseentega

Kukeseeni võib sättida omleti ja lahtise piruka sisse, kuid suviseks lõunaks või õhtueineks võib pärast seenelkäiku teha ka ahjupannkooki. 2

Eelroad

Pesto Gran Regale juustuga

Pesto on ütlemata mõnus toit, mida suvel valmistada kui värskebasiilik on mõnusalt omast kasvuhoonest võtta. 😊 Ning Valio Eesti Gran