Suitsukana ja hernekreemiga suupisted

Jaga retsepti

Kogus: 6 suupistet

Vaja läheb:

6 viilu baguette ( ca 1,5 cm paksused)

1 sl võid (saiaviilude praadimiseks)

50 g suitsutatud kanafileed

100 g külmutatud rohelisi herneid

50 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

Päikesekuivatatud tomateid (ilma õlita)

Balsamico kreemi

Päevalilleseemneid

Prae saiaviilud pannil mõlemalt poolt võiga kergelt pruunikaks. Keeda rohelisi herneid mõni minut ja purusta köögikombainiga püreeks. Lisa hernepüreele toorjuust ja sega ühtlaseks. Viiluta kanafilee.

Määri saiaviiludele hernekreem ja pane kreemi peale suitsukanatükid. Kaunista suupisted päikesekuivatatud tomatite, balsamico kreemiga ja päevalilleseemnetega.

 

 

 

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Pähklibeseetort Vana Tallinna likööriga

Eesti sünnipäevaks sai valmistatud üks pähklibesee tort. Tordi vahel olev kreem on maitsestatud Vana Tallinna likööriga. Koogi jaoks läheb vaja: