Mõnus eelroog või lihtsalt vahepala, kui soovid midagi kergelt vürtsikat ja maitsvat.
Sellest kogusest saab umbes 20 kevadrulli
Koostisosad:
300 g delikatess seahakkliha
1 tl riivitud ingverit
4 küüslauguküünt, purustatud
60 g riivitud porgandit
100 g peenikeseks hakitud kapsast
3 sl sojakastet
3 sl austrikastet
1 tl suhkrut
1,5 tl maisitärklist
0.25 tl jahvatatud musta pipart
Ca 20 tk valmis kevadrulli taignalehti
Küpsetamiseks toiduõli
Sega kõik täidise koostisosad ühtlaseks massiks. Täida kevadrullide taignalehed täidisega nii, et täidis kuskilt välja ei paistaks.
Küpseta kevadrullid toiduõlis kuldpruuniks ja serveeri koos magusa tšilli kastmega.