Aprikoosi-tšilli tšatni

Jaga retsepti


See on mõnus vürtsikas hoidis, mis sobib hästi juustu kõrvale ja miks mitte ka pannkookide peale.
Meie peres süüakse seda kõigega. 😊

800 g aprikoose
1 tšillikaun ( siin pead kogusega ise reguleerima soovitud vürtsikust)
100 g vett
200 g suhkrut
150 g fariinsuhkrut

Pane potti puhastatud ja sektoriteks tükeldatud aprikoosid koos veega ja lase keema tõusta. Keeda 20 minutit. Lisa suhkrud ja peeneks hakitud tšilli. Keeda kuni moos on mõnusal paks ja tšilli vürtsikus tunda. See võtab aega ca 30-45 minutit.

Pane purkidesse ja hoia külmkapis.

vaata veel:

AASTA 2019 TOIDUREIS

Khao Soi

Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept