Sõbrapäeva müslisüdamed

Jaga retsepti



Mõnusad sõbrapäeva südamed.


5 datlit- hakitud peenemaks
2 sl maapähklivõid
100 g õunapüreed
150 ml piima
0,5 tl kaneeli
2 tl kakaopulbrit
2 tl vanillisuhkrut
50 g hakitud kreeka pähkleid
200 g täisterakaerahelbeid
50 g hakitud india pähkleid
75 g kuivatatud jõhvikaid

Glasuuriks 
140 g tumedat šokolaadi
40 g vahukoort


Leota datleid vees ja tükelda need. Sega datlid, maapähklivõi, õunapüree, piima, kaneeli, kakao, india pähklite ja vanillisuhkruga köögikombainis ühtlaseks seguks. 

Kuumuta ahi 180 C-ni. Vooderda küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
Sega kausis   kreekapähklid, kaerahelbed ja jõhvikad. Lisa köögikombainis olev segu ning sega ühtlaseks.
Pane südamekujuline piparkoogivorm küpsetuspaberile ja pane sinna tainas ning suru see tugevasti vastu küpsetuspaberit. Eemalda piparkoogivorm. Korda seda kogu taignaga.

Küpseta ca 30 minutit. Lase jahtuda enne kaunistamist.
Kaunistamiseks sulata šokolaad koos vahukoorega ühtlaseks. Glasuuri südamed ja kaunista vastavalt oma soovile.

Ilusat sõbrapäeva! 

vaata veel:

Eelroad

Graavilõhe peediga

Mõnus soolane amps lõhest, mis ei ole ainult maitsev vaid on ka silmale ilus vaadata. Koostisosad: 1 kg lõhefilee kohta