Segadik pistaatsiavahukoore ja maasikakastmega

Jaga retsepti

4-le sööjale

Vaja läheb:

Ca 60-80 g väikeseid beseeküpsiseid

Pistaatsiavahukoorele:

200 ml vahukoort

25 g suhkrut
1-2 tl pistaatsiapähklipastat, kogus sõltub soovitud maitsetugevusest ja pistaatsiapähklipastast. Juhul kui maitset tundub vähe võid pastat julgelt juurde lisada.

Vahusta vahukoor suhkruga.
Lisa pistaatsiapähklipasta ja vahusta pisut veel.

Maasikakastmele:

150 g maasikaid
25 g suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut

Purusta maasikad saumikseriga. Lisa suhkrud.

Ca 100 g tükeldatud maasikaid magustoidu kihtide vahele panekuks.

Magustoidu kokkupanekuks purusta beseeküpsised pisut väiksemaks ja aseta  magustoidu pokaali, lisa vahukoor, maasika tükid ja maasikakaste. Korda sama kihti veelkord.

Serveeri kohe.

 

vaata veel:

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad