4-le sööjale
Vaja läheb:
Ca 60-80 g väikeseid beseeküpsiseid
Pistaatsiavahukoorele:
200 ml vahukoort
25 g suhkrut
1-2 tl pistaatsiapähklipastat, kogus sõltub soovitud maitsetugevusest ja pistaatsiapähklipastast. Juhul kui maitset tundub vähe võid pastat julgelt juurde lisada.
Vahusta vahukoor suhkruga.
Lisa pistaatsiapähklipasta ja vahusta pisut veel.
Maasikakastmele:
150 g maasikaid
25 g suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
Purusta maasikad saumikseriga. Lisa suhkrud.
Ca 100 g tükeldatud maasikaid magustoidu kihtide vahele panekuks.
Magustoidu kokkupanekuks purusta beseeküpsised pisut väiksemaks ja aseta magustoidu pokaali, lisa vahukoor, maasika tükid ja maasikakaste. Korda sama kihti veelkord.
Serveeri kohe.