Banaanimuffinid

Jaga retsepti

Need muffinid on pisut väiksema kalorsusega.
Lisatud on veidike suhkruasendajat ja nisujahu asemel on kasutatud kaerajahu.

Koostisosad
125 g küpset banaani
2 muna
soola
suhkruasendajat (võid kasutada ka suhkrut, mett jne. maitse järgi)
100 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
25 g kuivatatud jõhvikaid
20 g toiduõli


Klopi munad lahti ja lisa kahvliga purustatud banaan. Lisa sool ja suhkruasendaja.
Sega küpsetuspulber kaerajahuga ja lisa taignale. Lisa toiduõli ja jõhvikad ning sega ühtlaseks. 
Jaota taigen 4 muffinivormi vahel ja lõika taigna peale kaunistuseks banaaniviile.
Küpseta muffineid ahjus 200 C juures ca 30 minutit.

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Moorapead

Nostalgilised moorapead.Retsepti leidsin siit:http://maakodu.delfi.ee/…/retsept-nostalgiahongulised-maius… Kaunistuseks rukkilille õielehed ja kreemi sisse konjaki asemel tubli ports Vana Tallinna likööri ja ongi valmis

Eelroad

Kukeseenepirukas

Suvine kukeseene pirukas, mis on mõnusalt maitseküllane ja kergeks kõhutäiteks. Vaja läheb: Tainas: 125 ml piima 13 g värsket pärmi