Banaanimuffinid

Jaga retsepti

Need muffinid on pisut väiksema kalorsusega.
Lisatud on veidike suhkruasendajat ja nisujahu asemel on kasutatud kaerajahu.

Koostisosad
125 g küpset banaani
2 muna
soola
suhkruasendajat (võid kasutada ka suhkrut, mett jne. maitse järgi)
100 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
25 g kuivatatud jõhvikaid
20 g toiduõli


Klopi munad lahti ja lisa kahvliga purustatud banaan. Lisa sool ja suhkruasendaja.
Sega küpsetuspulber kaerajahuga ja lisa taignale. Lisa toiduõli ja jõhvikad ning sega ühtlaseks. 
Jaota taigen 4 muffinivormi vahel ja lõika taigna peale kaunistuseks banaaniviile.
Küpseta muffineid ahjus 200 C juures ca 30 minutit.

vaata veel:

Eelroad

Tšeburekid

Teeme ühed tšeburekid. Krõbedad ja maitseka lihatäidisega pirukad.   Vaja läheb: Tainas: 0,5 kg jahu 1muna 1 tl soola Täidis:

Eelroad

Kanamaksa pasteet pohlatarretisega.

Värviline kanamaksapasteet, mis sobib hästi pidulauale. Kaunistuseks ja maitseks on pasteedile lisatud pohlatarretis. Pasteedi jaoks läheb vaja: 800 g kanamaksa