Need muffinid on pisut väiksema kalorsusega.
Lisatud on veidike suhkruasendajat ja nisujahu asemel on kasutatud kaerajahu.
Koostisosad
125 g küpset banaani
2 muna
soola
suhkruasendajat (võid kasutada ka suhkrut, mett jne. maitse järgi)
100 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
25 g kuivatatud jõhvikaid
20 g toiduõli
Klopi munad lahti ja lisa kahvliga purustatud banaan. Lisa sool ja suhkruasendaja.
Sega küpsetuspulber kaerajahuga ja lisa taignale. Lisa toiduõli ja jõhvikad ning sega ühtlaseks.
Jaota taigen 4 muffinivormi vahel ja lõika taigna peale kaunistuseks banaaniviile.
Küpseta muffineid ahjus 200 C juures ca 30 minutit.

Eelroad
Langos e. Ungari leib kirsstomatite ja juustumäärdega
Üks ütlemata mõnus suvine snäkk. Pehme leib ja suitsujuustumääre ning magusad kirsstomatid. Tegu on traditsioonilise rasvas küpsetatud Ungari leiva Langos´ega.