Need muffinid on pisut väiksema kalorsusega.
Lisatud on veidike suhkruasendajat ja nisujahu asemel on kasutatud kaerajahu.
Koostisosad
125 g küpset banaani
2 muna
soola
suhkruasendajat (võid kasutada ka suhkrut, mett jne. maitse järgi)
100 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
25 g kuivatatud jõhvikaid
20 g toiduõli
Klopi munad lahti ja lisa kahvliga purustatud banaan. Lisa sool ja suhkruasendaja.
Sega küpsetuspulber kaerajahuga ja lisa taignale. Lisa toiduõli ja jõhvikad ning sega ühtlaseks.
Jaota taigen 4 muffinivormi vahel ja lõika taigna peale kaunistuseks banaaniviile.
Küpseta muffineid ahjus 200 C juures ca 30 minutit.

Eelroad
Suvikõrvitsa snäkid tšilli-mee dipiga
Mõnusad suvikõrvitsa snäkid veidi vürtsise dipiga. Koostisosad: 3 väiksemat suvikõrvitsat (kaal ca 1 kg), riivitud 2 spl röstitud seesamiseemneid soola