Krõbe Koreapärana kana, mille kastmele annab mõnusa maitsenüansi Goshujangi tšillipasta. Maitsev ja sõtuvust tekitav.
Kana ja marinaadi jaoks läheb vaja:
400 g kanafileed (lõigatud suupärasteks tükkideks)
240 g maitsestamata jogurtit
0,5 tl soola
0,25 tl valget pipart
0,25 tl küüslaugupulbrit
Sega kanatükid marinaadi koosisosadega ja jäta marineeruma vähemalt 1 tunniks.
Krõbeda kooriku jaoks kanale läheb vaja:
180 g jahu
0.25 tl soola
1 tl musta pipart
0,5 tl küüslaugu pulbrit
1 tl paprikapulbrit
0,5 tl tsillihelbeid
1 tl küpsetuspulbrit
toiduõli kana fritüütimiseks
Sega kõik koostisosad omavahel ning lisa kana. sega korralikult, et kanatükid oleksid korralikult kaetud kattega. Fritüüri kanatükke, kuni need on mõnusalt krõbedad ja läbiküpsenud.
Korea kastme jaoks läheb vaja:
2 tl Goshujang pastat
2 sl mett
4 sl fariinsuhkrut
4 sl sojakastet
2 purustatud küüslauguküünt
1 tl purustatud ingverit
1 sl õli
1 sl seesamiseemneõli
Sega kõik kastme koostisosad ning lase neil väikeses potis keema tõusta. Keeda madalal kuumusel kuni ca 5 minutit kuni kaste on paksenenud.
Pane saadud kaste kanatükkidele ja sega, et kõik kanatükid oleksid korralikult kastmega kaetud.
Serveerimiseks:
Rohelist sibulat, hakitud
2 tl valgeid seesamiseemneid
Raputa kanale seesamiseemneid ja rohelist sibulat ning serveeri kana koos köögiviljariisiga.