See on mõnus krõmps salat, mis sobib pearoa kõrvale ja väga hästi ka näiteks burgeri vahele.
Eriliseks teeb selle salati ja annab imelise maitse lisatud Wösel vinegari õunasiidriäädikas meega.
Vaja läheb:
3 suuremat riivitud porgandit
veerand valget peakakapsast, hakitud peeneks
60 g riivitud juustu
3 spl Wösel vinegar Õunasiidriäädikat meega
1 spl sinepit
2 spl suhkrut
0,5 tl soola
200 g majoneesi
Sega kõik kastme koostisosad omavahel ja lisa need riivitud porgandile ja hakitud kapsale.
Sega kõik ühtlaseks ning võid kätega suruda ning pressida, et salat korralikult kastmega läbi immutada.
Lase salatil seista ca 2 tundi enne serveerimist, siis kapsas pehmeneb ja salat omandab mõnusad maitsed.