Retsept aastast 1864. Supp rohhilistest ernedest
Retsept aastast 1864. Supp rohhilistest ernedest Kaks toopi rohhilissed erned sawad peotud ja pestud, pehme vee sees kedetud moosiks ja siis ühe turslaki läbbi lödut
Retsept aastast 1864. Supp rohhilistest ernedest Kaks toopi rohhilissed erned sawad peotud ja pestud, pehme vee sees kedetud moosiks ja siis ühe turslaki läbbi lödut
2021 Toiduväljakutse retsept ja ikka aastast 1864. Seekord siis kaneelikook ja originaalretsept siin: Õige kuiva soentud nissujahhust, 1 toopi röösa piimast ja 2 sögilussika pärmist
2021 toiduväljakutse retsept nr. 11 (914) ja ikka aastast 1864. Kui üks kürbisesesupp piimaga kedetud on ja üks jaggu sest järrele jääb, siis woib
2021 Toiduväljakutse retsept nr 11 ja ikka aastast 1864 Originaalretsept: Pinatid, kömnelehti ehk noored kapstataimed sawad weega pehmeks kedetud, akkitud ja selge buljoniga Nr. 8
Retsept aastast 1864. Juba tehti Crème brulèed. Küll pisut teistmoodi kui meie praegu harjunud oleme. Aga sellegipoolest väga põnev ja tasub katsetamist. 2021 toiduväljakutse retsept nr.
2021 toiduväljakutse retsept nr. 9 ja ikka aastast 1864. Selle retsepti jaoks sain abi ka Eesti Rahva Muuseumist. Uurisin sealt mida tähendab töuraliha? Muuseumilt sain