Virsikusalat piparmündi ja granadilli püreega

Jaga retsepti

 

Suvine värske salat. Sobib nii soolase toidu kõrvale kui ka lihtsalt magusaks ampsuks.


4 suurt virsikut
ca 50 g magusat granadilli püreed (Mina kasutasin Monini püree 50% puuvilja sisaldusega)
1 suurem punt piparmündi lehti

Eemalda virsikutel kivid ja viiluta.
Aseta kaussi ja raputa üle tükeldatud piparmündi lehtedega.
Nirista peale siirup ja lase seista ca 1 tund.

 

 

vaata veel:

AASTA 2019 TOIDUREIS

Khao Soi

Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept

Eelroad

Pesto Gran Regale juustuga

Pesto on ütlemata mõnus toit, mida suvel valmistada kui värskebasiilik on mõnusalt omast kasvuhoonest võtta. 😊 Ning Valio Eesti Gran