Väikesed ravioolid suitsukana-ricottatäidisega tomati-rõõsa koore kastmes

Jaga retsepti

Väikesed ja mõnusad maitsekas ravioolid tummise tomati-rõõsa koore kastmega. Nende tegemine võtab küll pisut rohkem aega aga ajakulu on seda väärt.

Retseptikogused ca 3-4-le sööjale.

Pasta:
3 muna
150 – 300 g durum nisujahu
Taigna valmistamine
Segada köögikombainis taignaks 150g jahu ja 3 muna. Vajadusel lisa jahu. Sama tööoperatsiooni võib teha ka käsitsi.
1. Pane taigen lauale ja sõtku kätega ühtlaseks. Vajadusel lisa veel jahu.
2. Vormi väikesteks pallideks ja mässi toidukilesse.
3. Aseta tainas vähemalt 20 minutiks külmkappi.
4. Vormi pastamasinaga õhukesed lehed.

Täidis:
200 g ricottat
250 g nahata ja kondita suitsutatud kana kintsuliha
1 sibul, hakitud väikesteks tükkideks
2 tl oliivõli
soola
musta jahvatatud pipart
1 tl küüslaugupulbrit
Täidise valmistamine:
1. Prae sibul oliivõlis kuldseks
2. Purusta suitsukana ja sibul köögikombainiga.
3. Lisa ricotta ja sega ühtlaseks massiks.
4. Lisa küüslaugupulber
5. Maitsesta soola ja pipraga.

Kaste:
400 ml vahukoort
1 tl küüslaugupulbrit
6 päikesekuivatatud tomatit õlis
Sool, pipar
2 spl tomatipastat
Kastme valmistamine
1. Potis kuumuta kergelt purustatud päikesekuivatatud tomatid.
2. Lisa vahukoor, küüslaugupulber ja tomatipasta ning keeda kastet madalal temperatuuril kuni see on paksenenud.
3. Maitsesta soola ja pipraga
Vormi ravioolid ja keeta neid soolaga maitsestatud vees ca 3 minutit. Serveerida koos kastme, riivitud juustu ja basiilikuga. 


vaata veel:

Eelroad

Kirsstomati Tarte Tatin

  Imehea Tarte Tatin koos suviste, magusate kirsstomatitega. Need annavad küpsetisele eriliselt täidlase ja magusa maitse. Koostisosad:250 g tükk lehttaigent350

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.