Mõnusad sõbrapäeva südamed.
5 datlit- hakitud peenemaks
2 sl maapähklivõid
100 g õunapüreed
150 ml piima
0,5 tl kaneeli
2 tl kakaopulbrit
2 tl vanillisuhkrut
50 g hakitud kreeka pähkleid
200 g täisterakaerahelbeid
50 g hakitud india pähkleid
75 g kuivatatud jõhvikaid
Glasuuriks
140 g tumedat šokolaadi
40 g vahukoort
Leota datleid vees ja tükelda need. Sega datlid, maapähklivõi, õunapüree, piima, kaneeli, kakao, india pähklite ja vanillisuhkruga köögikombainis ühtlaseks seguks.
Kuumuta ahi 180 C-ni. Vooderda küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
Sega kausis kreekapähklid, kaerahelbed ja jõhvikad. Lisa köögikombainis olev segu ning sega ühtlaseks.
Pane südamekujuline piparkoogivorm küpsetuspaberile ja pane sinna tainas ning suru see tugevasti vastu küpsetuspaberit. Eemalda piparkoogivorm. Korda seda kogu taignaga.
Küpseta ca 30 minutit. Lase jahtuda enne kaunistamist.
Kaunistamiseks sulata šokolaad koos vahukoorega ühtlaseks. Glasuuri südamed ja kaunista vastavalt oma soovile.
Ilusat sõbrapäeva!