Pappa al pomodoro

Jaga retsepti

Toskaana toidureisi retsept nr.33

Midagi tõeliselt head ja eriti nüüd kus tomateid on kuhjas. Otsetõlkes siis leib koos tomatitega.


2 sibulat, hakitud peeneks

1 porgand, peeneks hakitud

4 küüslaugulküünt

3 spl oliivõli

8 viilu pisut kõvaks läinud Ciabattat 

ca 500 ml köögiviljapuljongit

10 tomatit seemned eemaldatud ja hakitud

15-20 basiilikulehte, rebitud tükkideks

soola ja musta pipart maitseks

Hauta sibulat, küüslauku ja porgandit keskmisel kuumusel pannil. Kui need on valmis, siis lisa leib köögiviljade peale. Lisa ca 200 ml puljongit ning lase keema tõusta. Samal ajal rebi leib kahvliga tükkideks. Lase keeda kuni leib imab kõik niiskuse sisse ning lisa siis ülejäänud puljong, tomat, basiilik, sool ja pipar. Lase keeda 15 minutit, kuni  supp on paks ja sametjas.



vaata veel:

Eesti sünnipäev

Moorapead

Nostalgilised moorapead.Retsepti leidsin siit:http://maakodu.delfi.ee/…/retsept-nostalgiahongulised-maius… Kaunistuseks rukkilille õielehed ja kreemi sisse konjaki asemel tubli ports Vana Tallinna likööri ja ongi valmis

Eesti sünnipäev

Leiva- õunamuffinid kohupiimakattega

  Väikesed ja mõnusad leivamuffinid kohupiimaga eesti sünnipäevaks. Sellest kogusest saad 6 koogikest.Koostisosad:100 g riivleiba 300 g riivitud õunu50 g sulatatud