Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit.
Vaja läheb:
600 g koorimatta, värskeid krevette
soola, musta pipart
praadimiseks võid
2 spl magusat tšillikastet
0,25 tl tšillihelbeid
1 tl mett
3 spl sojakastet
1- 2 küüslauguküünt, tükeldatud.
Puhasta ja pese krevetid. Jäta krevettidele sabad külge.
Pane pannile või ja prae krevetid mõlemalt poolt kiirelt pruuniks. Maitsesta krevette praadimise ajal soola ja pipraga. Tõsta krevetid pannilt ning pane pannile küüslauguküüned, tšillihelbed, tšillikaste, mesi ja sojakaste. Lase kastmel kokku keeda ning lisa pannile tagasi korraks ka krevetid.
Serveeri kohe.