Mõnusad magus-vürtsikad krevetid

Jaga retsepti

Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit.

Vaja läheb:

600 g koorimatta, värskeid krevette

soola, musta pipart

praadimiseks võid

2 spl magusat tšillikastet

0,25 tl tšillihelbeid

1 tl mett

3 spl sojakastet

1- 2 küüslauguküünt, tükeldatud.

Puhasta ja pese krevetid. Jäta krevettidele sabad külge. 

Pane pannile või ja prae krevetid mõlemalt poolt kiirelt pruuniks. Maitsesta krevette praadimise ajal  soola ja pipraga. Tõsta krevetid pannilt ning pane pannile küüslauguküüned, tšillihelbed, tšillikaste, mesi ja sojakaste. Lase kastmel kokku keeda ning lisa pannile tagasi korraks ka krevetid.

Serveeri kohe.

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll

Eelroad

Kevarullid hakkliha ja kapsa täidisega

Mõnus eelroog või lihtsalt vahepala, kui soovid midagi kergelt vürtsikat ja maitsvat. Sellest kogusest saab umbes 20 kevadrulli Koostisosad: 300