Magusasõprade unistus.
Biskviit mandlijahust:
6 muna
150 g suhkrut
110 g mandlijahu
140 g nisujahu
pisut soola
Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega omavahel nisujahu, mandlijahu ning sool. Lisa saadud segu munavahule ning sega ettevatlikult üühtlaseks taignaks. Jaga saadud segu võrdselt kolme koogivormi vahel (20 cm läbimõõduga). Vooderda iga koogivormi põhi küpsetuspaberiga, et saaksid tordipõhjad ilusti koogivormidest kätte.
Pane vormid ahju ja küpseta 175 C juures 30-40 minutit. Võta vormid ahjust ja eemalda koogivormid. Lase tordipõhjadel restil täielikult jahtuda.
Kreem:
200 g valget šokolaadi
100 ml kookospiima
400 g toorjuustu
200 ml vahukoort
40 g suhkrut
2 dl röstitud kookoshelbeid
poole laimi koor ja mahl
Immutamiseks:
200 ml kookospiima
100 ml vett
Kaunistamiseks:
1 dl röstitud kookoshelbeid
Rafaello komme ca 10 tükki
valgest šokolaadist kaunistusi
Kullatolmu
Kuumuta kookospiim keemiseni ja lisa tükeldatud valge šokolaad. Lase šokolaadil seista koos kuuma piimaga ca 1-2 minutit ja siis sega ühtlaseks. Vahusta vahukoor suhkruga ning lisa toorjuust. Vahusta ühtlaseks vahuks. Sega juurde sulatatud šokolaad, laimi mahl, laimi koor ja kookoshelbed. Lase kreemil külmkapis taheneda ca 1 tund.
Tordi kokkupanek
Pane esimene tordipõhja kiht serveerimisalusele ning immuta kookospiimaga. Määri tordipõhjale 1/4 kreemist ning tõsta peale teine kht ja korda sama. Tõsta viimane kiht kreemile ja immuta samuti kookospiimaga ning määri ülejäänud kreemiga koogi küljed ja pealmine osa. Puista koogi külgedele kookoshelbeid. Kaunista kook oma soovile vastavalt ning hoia kooki enne serveerimist külmkapis üleöö.