Väikesed ja mõnusad küpsisekoogid kohupiimaga.
Sellest kogusest saad 6 koogikest.
Koostisosad:
220 g purustatud digestive küpsiseid
70 g sulatatud võid
Sellest kogusest saad 6 koogikest.
Koostisosad:
220 g purustatud digestive küpsiseid
70 g sulatatud võid
Kohupiima täidis:
275 g kohupiima
2 S suuruses muna
50 ml vahukoort
85 g suhkurt
soola
Poole sidruni riivitud koor
30 g tükeldatud tumedat šokolaadi
külmutatud vaarikai mõned koogi sisse ja kaunistuseks peale. Sobivad muidui ka värsked vaarikad.
Sega purustatud küpsised võiga ja suru pool sellest 6-de muffinivormi (kasutasin silikoonist muffinivorme- nii on parem pärast koogikesi tervena vormist kätte saada) ja suru küpsisemass tihedalt vormi põhja.
Sega munad, kohupiim, vahukoor, suhkur, soola ja sidrunikoor. Jaga saadud segu kuuesk võrdseks osaks ja lisa vormidesse küpsisesegu peale.
Pane kohupiima sisse vaarikad ja šokolaad ning kata koogikesed järelejäänud küpsise puruga.
Küpseta ahjus 190 C juures ca 40 minutit.
Lase enne serveerimist täielikult jahtuda.
30 g tükeldatud tumedat šokolaadi
külmutatud vaarikai mõned koogi sisse ja kaunistuseks peale. Sobivad muidui ka värsked vaarikad.
Sega purustatud küpsised võiga ja suru pool sellest 6-de muffinivormi (kasutasin silikoonist muffinivorme- nii on parem pärast koogikesi tervena vormist kätte saada) ja suru küpsisemass tihedalt vormi põhja.
Sega munad, kohupiim, vahukoor, suhkur, soola ja sidrunikoor. Jaga saadud segu kuuesk võrdseks osaks ja lisa vormidesse küpsisesegu peale.
Pane kohupiima sisse vaarikad ja šokolaad ning kata koogikesed järelejäänud küpsise puruga.
Küpseta ahjus 190 C juures ca 40 minutit.
Lase enne serveerimist täielikult jahtuda.