Ilma jahuta kook, milles on kookoshelbeid ja kondenseeritud kookospiima ning granadilli.
Vaja läheb koogipõhjale:
145 g kookoshelbeid
40 g suhkrut
2 munavalget
2 sl piima
Šokolaadivahule läheb vaja:
150 g valget šokolaadi
200 ml vahukoort
2 sl kookose magustatud kondenspiima
Granadillivõide jaoks läheb vaja:
85 g granadillipüreed
1 tl riivitud sidrunikoort
1 sl sidrunimahla
2 munakollast
1 muna
60 g suhkrut
80 g võid
Kaunistuseks:
vaarikaid
röstitud kookoshelbeid
Kuumuta ahi 180 kraadi juurde. Sega kausis kookoshelbed, munavalged, piim ja suhkur. Suru saadud segu lahtikäivasse koogivormi suurusega 10*30 cm. Küpseta koogipõhja ahjus ca 12 minutit kuni koogipõhja servad on pruunikaks tõmbunud.
Sulata šokolaad. Vahusta vahukoor ja lisa kookose kondenspiim. Vahusta veel kuni saad ühtlase vahu. Lisa vahule sulatatud ja jahtunud šokolaad ning sega ühtlaseks. Pane saadud vaht eelküpsetatud ja jahutatud koogipõhjale. Tõsta kook külmkappi tahenema ja samal ajal valmista granadillivõie.
Sega omavahel kõik võide koostisosad ning kuumuta ca 15-20 minutit või kuni oled saanud paksu võide. Kurna valmis võie läbi sõela ning pane külmkappi tahenema. Kui võie ja vaht on tahenenud lisa gradillivõie šokolaadivahu peale ja jäta kook külmkappi seisma üleöö. Järgmisel päeval võta kook vormist välja ja pane serveerimisalusele ning kaunista vaarikate ja röstitud kookoshelvestega.