Kolme juustu ahjupasta krõbeda saiapuruga

Jaga retsepti

 

Kogus 4-le

Valmistamisaeg ca 60 minutit


Koostisosad:

400 g hakkliha

1 sibul, peeneks hakitud

3 küüslauguküünt, purustatud

soola

purustatud musta pipart

300 g pastat- sobib hästi Coop Pasta Shells 100% durum

4 tomatit

200 g Ricottat

40 g Parmesani, riivitud

75 g Coop Eesti riivjuustu

60 g vanemat saia+ 30 g võid, purustatud peenemaks ja röstitud pannil võis

 

Kuumuta ahi 190 C-ni.

Keeda pasta ning kurna. Jäta osa pasta keeduveest alles.

Prae pannil hakkliha koos sibula ja küüslauguga ning maitsesta soola ja pipraga.

Lisa pannile hakkliha juurde tükeldatud tomatid, ricotta ning sortsuke pastakeeduvett, et muuta kastet vedelamaks. Kõige lõpus lisa Parmesani juust ja Hüva riivjuust ning keedetud pasta. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

Määri ahjuvorm/ahjuvormid õliga ning lisa sinna saadud segu. Kata ahjuvormid saiapuruga. Küpseta ahjus katmata ca 25 minutit või kuni vorm ilusalt kuldpruun.

 Retsept valmis koostöös Coop-iga.



vaata veel:

Eelroad

Antipasti Crostini

Eelroog, mis sobib hästi tervitusjoogi kõrvale.Pisikesed väikesed pikast saiast lõigatud ja ahjus röstitud viilud, mis on kaetud erinevate katetega. Sobivad

Coop

Pidulikud mulgipudrusuupisted

  Kogus 16 tk Valmistamisaeg ca 30 minutit+ mulgipudru keetmiseks ca 1 tund Mulgipudru koostisosad: 450 g kooritud ning väikesteks