Kogus 4-le
Valmistamisaeg ca 60 minutit
Koostisosad:
400 g hakkliha
1 sibul, peeneks hakitud
3 küüslauguküünt, purustatud
soola
purustatud musta pipart
300 g pastat- sobib hästi Coop Pasta Shells 100% durum
4 tomatit
200 g Ricottat
40 g Parmesani, riivitud
75 g Coop Eesti riivjuustu
60 g vanemat saia+ 30 g võid, purustatud peenemaks ja röstitud pannil võis
Kuumuta ahi 190 C-ni.
Keeda pasta ning kurna. Jäta osa pasta keeduveest alles.
Prae pannil hakkliha koos sibula ja küüslauguga ning maitsesta soola ja pipraga.
Lisa pannile hakkliha juurde tükeldatud tomatid, ricotta ning sortsuke pastakeeduvett, et muuta kastet vedelamaks. Kõige lõpus lisa Parmesani juust ja Hüva riivjuust ning keedetud pasta. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
Määri ahjuvorm/ahjuvormid õliga ning lisa sinna saadud segu. Kata ahjuvormid saiapuruga. Küpseta ahjus katmata ca 25 minutit või kuni vorm ilusalt kuldpruun.
Retsept valmis koostöös Coop-iga.