Sellest kogusest saab ca 15-20 Churrot
Vaja läheb:
250 g vett
60 g võid
0,25 tl soola
1 sl suhkrut
1 muna
140 g jahu
50 g riivitud tugevamaitselist juustu
50 g hakitud Chorizo vorsti
Toiduõli frittimiseks
Pane potti vesi, või, sool ja suhkur. Lase segul keema tõusta ja võil sulada. Lisa potti jahu ning segades kuumuta segu madalal kuumusel 3 minutit, kuni saad ühtlase taignapalli.
Võta pott pliidilt ja lase taignal jahtuda jahtuda enne muna lisamist. Lisa taignale muna ja sega ühtlaseks taignaks. Lisa taignale riivitud juust ning chorizo tükid ning sega ühtlaseks. Pane saadud segu pritskotti ja pritsi saadud segust pulgad (pikkusega ca 6-8 cm) eelkuumutatud õli sisse (õli temperatuur 180-190 C). Küpseta Churroseid kuni need on mõnusalt kuldpruunid. Tõsta need köögipaberile, et eemaldada üleliigne õli.
Juustukaste:
100 ml vahukoort
100 g sulatatud juustu
0,5 tl suhkrut
0,5 tl jahu + 1 sl vett
Tšillihelbeid, maitse järgi
Pane potti vahukoor ja sulatatud juust ning suhkur. Kuumuta segu kuni oled saanud ühtlase massi. Sega omavahel jahu ja 1 sl vett ning sega ühtlaseks pastaks. Lisa saadud pasta koore-juustu segule ning sega korralikult. Kuumuta kuni kaste pakseneb. Lisa kastmele tšillihelbed.