Sellest kogusest saad 6 portsjonit.
Koostisosad:
2 purki mandariinisektoreid kerges siirupis (nõruta enne kasutamist – mandariinide kaal ilma siirupita ca 175 g)
400 g traditsioonilist lahjat kohupiima
200 g vahukoort
75 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
0,25 tl kardemoni
50 g suhkrustatud apelsinitükke
90 g õhukesi piparkooke
Kaunistamiseks granaatõuna seemneid ja mandariinisektoreid, piparkooke
Valmistamine:
1.Hõõru traditsiooniline kohupiim läbi sõela, nii saad mõnusa ühtlase/siidise kohupiima
- Vahusta vahukoor suhkrutega.
- Lisa vahukoor kohupiimale ning maitsesta saadud segu kardemoniga.
- Lisa saadud segule suhkrustatud apelsinitükid
- Pane pool saadud segust magustoidupokaalide (purkide) põhja ning lisa pool mandariinisektoritest ja pool kergelt purustatud piparkookidest
- Tõsta purkidesse teine pool kohupiimast, piparkoodidest ja mandariinidest.
- Kaunista magustoit granaatõunaseemnete