Haputaigen (sour dough)

Jaga retsepti

 

Minu esimesed katsetused haputaignaga (sourdough).
Retsept on pärit Angeelika Kang Osula retsepti raamatust “Ahjusoe”.
Aitäh Angeelika toreda ja õpetliku koolituse eest ning emajuuretise eest

Sai ise on seest mõnusalt pehme ja pealt krõmpsuva koorikuga. Küpsetasin ühe tavalise ja teisele lisasin päikesekuivatatud tomati tükke.
Oi kui maitsvad need olid


 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Kevarullid hakkliha ja kapsa täidisega

Mõnus eelroog või lihtsalt vahepala, kui soovid midagi kergelt vürtsikat ja maitsvat. Sellest kogusest saab umbes 20 kevadrulli Koostisosad: 300

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll