Koostisosad:
400 g kodust hakkliha
50 g riivsaia
75 ml piima
1 muna
0,25 tl musta pipart
1 tl soola
200 g hapukapsast
2 spl magusat sinepit
140 g toorsuitsusinki
275 g lehttaigent
Määrimiseks 1 munakollane
Valmistamine:
1.Sega omavahel kausis riivsai ja piim.
2.Lisa kaussi muna, hakkliha, sool ja pipar.
3.Sõtku kausis olevad koostisosad ühtlaseks taignaks
4.Rulli segu kahe toidukilelehe vahel ca 24*26 cm suuruseks leheks.
5. Aseta hapukapsas rulli keskele (paraleelselt lahti rullitud hakkliha pikema servaga).
6.Suru hapukapsas tugevaks vorstiks.
7.Rulli hakkliha tihedalt ümber hapukapsa vorsti -alustases rullimist pikemast küljest.
8.Määri rullile sinep ja kata rull peekoniribadega.
9.Mässi rull lehttaignasse ning suru otsad korralikult kinni. Määri munaga ning soovi korral kaunista rull lehttaignast lõigatud kaunistustega.
10.Küpseta ahjus 210 C juures 20 minutit. Alanda kuumus 180 C-ni ja küpseta veel 25 minutit.
11.Serveeri soojalt.