Hapukapsaga täidetud hakkliharull

Jaga retsepti

See on mõnus ja maitsekas hakkliharoog, mis näeb välja pisut põnevam ja maitseb veidi jõuluselt.


Koostisosad:
500 g kodust kotletisegu

Täidis 

200 g hapukapsast

Katteks 
2 spl määdarõigast
150 g toorsuitsusinki
500 g külmutatud lehttaigent

Rulli kotletisegu kahe toidukilelehe vahel ca 15*20 cm suuruseks leheks.
Aseta hapukapsas rulli keskele  (paraleelselt lahti rullitud hakkliha pikema servaga). Suru hapukapsas tugevaks vorstiks. Rulli hakkliha tihedalt ümber hapukapsa vorsti -alustases rullimist pikemast küljest. Määri rullile mädarõigas ja kata rull peekoniribadega.

Mässi rull lehttaignasse ning suru otsad korralikult kinni. Määri munaga ning soovi korral kaunista rull lehttaignast lõigatud kaunistustega.

Küpseta ahjus 210 C juures 20 minutit. Alanda kuumus 180 C-ni ja küpseta veel 25 minutit.


vaata veel:

Eelroad

Kevarullid hakkliha ja kapsa täidisega

Mõnus eelroog või lihtsalt vahepala, kui soovid midagi kergelt vürtsikat ja maitsvat. Sellest kogusest saab umbes 20 kevadrulli Koostisosad: 300

Eelroad

Antipasti Crostini

Eelroog, mis sobib hästi tervitusjoogi kõrvale.Pisikesed väikesed pikast saiast lõigatud ja ahjus röstitud viilud, mis on kaetud erinevate katetega. Sobivad